Et1

Eszter tanya
Csorvás, Tanya 182.
5920

A tanya a Falusi Turizmus Országos Szövetsége által minősített 3 napraforgós falusi szállásadóhely és üdülési csekk elfogadóhely.

A tanya két, 3 ill. 4 ágyas szobából áll (szükség szerint pótágyazható), 8-10 fő elhelyezésére alkalmas. A szobák korhű, tájjellegű, a kényelemnek megfelelő bútorokkal, népi szőttesekkel és a paraszti élet használati tárgyaival kerültek berendezésre. Minden szobához fürdőszoba tartozik. A teakonyha eszközei és berendezési tárgyai (mikrohullámú sütő, tea- és kávéfőző, hűtőszekrény, gáztűzhely) a kényelmes sütést, főzést teszi lehetővé.

Rendezvények lebonyolítására egy 60 négyzetméteres terem és egy ugyanekkora szilárd burkolattal ellátott tanyasi szín alkalmas. Itt a tanyasi élet hangulatával teheti felejthetetlenné családi alkalmait. Lakodalmat már tartottunk ezen a helyen.
Az idelátogató gyerekek is jól érezhetik magukat a fából készült játszótéren és a hozzá tartozó focipályán. Kerékpár kölcsönözhető a környékbeli túrákhoz. A gazdasági udvarban mangalica és juh is található. A gyerekek számára az állatsimogató szolgálhat felejthetetlen élményt.

Előzetes egyeztetés alapján mindenki választhat kedvére a programokból: hintós sétakocsizást, pónilovaglást; - idény és igény szerint - bemutató jellegű magalica disznótort; kalácssütést; a hagyományoknál maradva kemencés és szlovák tájjellegű ételek megkóstolását; kézműves foglalkozást (csuhé, szalma, gyöngyfűzés).

Minden ember lelki igényének megfelelően más-más élményt nyújt ez a hely. A csendet és a nyugalmat, amiből a ma emberének kevés van, itt megtalálhatja. Ha a tanyán töltött napokat és a munkás hétköznapokat összeveti, akkor fogja igazán értékelni az itt kapott élményt. Teljesen más minőségű pihenést, aktív kikapcsolódási lehetőséget kínálunk az ide
látogatóknak.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen az alábbi telefonszámon és e-mail címen:

Kukláné Fábián Aranka (programszervező)
Telefon: 06 (20) 824-8254
E-mail: esztertanya@mail.globonet.hu
Bővebb információ a www.esztertanya.hu honlapon található.

Jó pihenést kívánok!

Et2    Et4

Et3

Vissza felülre