teniszpalya ures befotozva

 

 

Tisztelt Látogató, Sportolni vágyó!

A Csorvási Teniszpálya 2024. 05. 13. napján fogadja a látogatókat.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Csorvás Város Önkormányzata nyertes pályázatának köszönhetően megvalósult a Rudolf Majorban Csorvás Város teniszpályája, amelyet a csorvási bejelentett lakcímmel rendelkező lakosok 5 éven keresztül ingyenesen használhatnak, ezzel is hozzájárulva az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen sportolási lehetőséghez.

A teniszpálya használatát egy mind számítógépről, mind okostelefonról indítható időpont foglalási rendszeren keresztül lehet igényelni. 

Az időpont foglalásához lehetőség van regisztrációra, ez azonban nem kötelező. A regisztrációval a jövőbeni foglalásokat lehet meggyorsítani, tehát annak, aki rendszeresen szeretné majd igénybe venni a teniszpályát célszerű regisztrálni.

Az időpont foglalás menete: 

1. Először válasszuk ki a "Teniszpálya időpontfoglalás" szolgáltatást a mellette található "Kiválaszt" gombra kattintással.

2. Majd kiválasztjuk az „Admin” néven szereplő munkatársat a "Kiválaszt" gombra kattintással.

3. A megjelenő naptárban tudjuk kiválasztani a kívánt időpontot a szabad időpontok közül. A foglalás egyszerre csak egy órára történhet. A kiválasztott időpont mezőbe kattintva tudunk továbblépni.

4. A megjelenő űrlapot kérjük értelemszerűen kitölteni, majd a "Kérés elküldése" gombra kattintunk.

A „Megjegyzés” rovatba kérjük a foglaló személy csorvási lakcímét feltüntetni, amely ahhoz szükséges, hogy az ingyenes használati lehetőség igazolva legyen.

5. A rendszer először egy automatikus értesítő e-mailt küld a foglalási szándékról.

6. Az időpont az Admin jóváhagyása után tekinthető foglaltnak, ekkor egy újabb e-mail érkezik az Ön által megadott email címre.

7. A foglalt időpontok jóváhagyás után is törölhetőek a foglaló részéről, ezért kérjük, hogy amennyiben mégsem kívánja használni a pályát, akkor törölje azt, hogy az mások számára szabaddá váljon.

A teniszpálya foglalásához szükséges a foglalást végző személy nevének, e-mail címének, és a már fent említett megjegyzés rovatban a lakcímének pontos megadása is, mert így van lehetőség az ingyenes használatra való jogosultságot ellenőrizni, ill. biztosítani.

A személyes adatok megadása önkéntes, de a teniszpálya ingyenes használatának feltétele. A személyes adatok megadásával a foglalást végző személy hozzájárulását adja a Csorvás Város Önkormányzata által végzett adatkezeléshez, amely hozzájárulás bármikor visszavonható. Ez esetben a foglalási rendszerből a kérelmező adatai törlésre kerülnek.

A teniszpálya használatának további feltétele a kifüggesztett, valamint az ITT OLVASHATÓ Házirend betartása. A teniszpályát mindenki saját felelősségére használhatja.

A teniszezéshez szükséges eszközökről (teniszütő, teniszlabda,) a játékosoknak maguk kell gondoskodniuk, a pályánál nincs lehetőség ezen eszközök kölcsönzésére.

A teniszpálya használata előtt a pálya kulcsát a Csorvási Gazdák Zrt. szárító telepének portáján (a Kastélyhoz vezető úton jobb oldalt található) tudják felvenni a biztonsági szolgálattól, majd a használat után kérjük a teniszpályát bezárni és a kulcsot ugyanott a portán leadni.

 

Jó játékot és kellemes időtöltést kívánunk!

Csorvás Város Önkormányzata és a „Csorvási Gazdák” Zrt.

Vissza felülre