elugy banner 2

Tisztelt Ügyfelünk!

2018. január 1-től az elektronikus ügyintézés lehetőségét biztosítani kell a lakosság részére. Az elektronikus ügyintézés során lehetősége van minden olyan ügyben, melyhez formanyomtatvány áll rendelkezésre, a nyomtatvány webes felületen való kitöltése után azt hivatalunkba elektronikusan eljuttatni. Ennek egyetlen feltétele, hogy ügyfélkapuval kell rendelkezzen, és a kitöltés előtt ügyfélkapus adatai megadásával azonosítsa magát. Élvezze az e-ügyintézés kényelmét, mely biztonságos, és gyors módja a különböző ügyek elintézésének!
KATTINTSON A KÉPRE!
Amennyiben abban a témában, melyben megkeresné elektronikusan hivatalunkat, nem áll rendelekzésre nyomtatvány, lehetősége van e-papír kitöltésével ügyét hozzánk eljuttatni. Ehhez látogasson el a https://epapir.gov.hu  weboldalra! 

Figyelem! Az elektronikus ügyintézés érdekében tegyen alaprendelkezést a Rendelkezési Nyilvántartásban, melyben vállalja ügyeinek elektronikus formában való intézését, így a hivatal is elektronikusan tudja Önt értesíteni, tájékoztatni a jövőben. További információ: https://rendelkezes.gov.hu/rny-public/

 

Vissza felülre