infoblokk erfa also

KEDVEZMÉNYEZETT: Csorvás Város Önkormányzata infoblokk erfa also

PROJEKT AZONOSÍTÓSZÁMA: TOP-1.4.1-16-BS1-2018-00044

PROJEKT CÍME: Csorvás Város Önkormányzatának óvodai kültéri eszközbeszerzése

Támogatás összege: 4.000.000 Ft

A támogatás intenzitása: 100%

SAJTÓKÖZLEMÉNY

óvodai eszközbeszerzés projekt megkezdéséről

 

A projekt megvalósítási helyei: 5920 Csorvás, Bocskai utca 2. (1795/30. hrsz) és 5920 Csorvás, István király utca 30. (309/1. hrsz), a belterületen elhelyezkedő ingatlanok kizárólagos tulajdonosa és az intézmény fenntartója Csorvás Város Önkormányzata. A projekt során óvodai kültéri eszközfejlesztés fog megtörténni mindkét óvodai helyszínen. A fejlesztés révén az elavult, elhasználódott, nem megfelelő udvari játékokat biztonságosra és előírásoknak megfelelőre fogják cserélni, ütéscsillapító gumilapokkal lefedni a szükséges területeket, ezzel bővítve a kinti játék és mozgás lehetőségét. A fejlesztés nagyban segíti az óvodai oktató-nevelő munkát, kiváltképp a gyermekek mozgáskoordinációjának fejlődését.

A fejlesztéssel mindösszesen 11 db óvodai kültéri játszóeszköz kerül beszerzésre, melyből 7 db a Bocskai utcai óvoda udvarában és 4 db az István király utcai óvoda udvarában kerül elhelyezésre, ezen kívül 60 m2-nyi területre elegendő ütéscsillapító kültéri gumiburkolat kerül az István király utcai óvoda udvarára, továbbá 1 db operációs rendszerrel ellátott laptop is beszerzésre kerül, szintén az István király utcai óvoda számára.

A fejlesztés célja tehát az óvodai oktatás-fejlesztés minőségének javítása biztonságos, korszerű, előírásoknak megfelelő udvari játszóterek kialakításával és eszközbeszerzésével.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projektről bővebb információt a www.csorvas.hu oldalon olvashatnak. További információ kérhető:

Csorvás Város Önkormányzata

Tel.: 06-66/258-001

E-mail: info@csorvas.hu

Vissza felülre