A tavalyi sikeres akcióhoz hasonlóan  a Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkársága és a Belügyminisztérium 2012-ben is megszervezi a TESZEDD országos hulladékgyűjtési akciót.
Az akció mottója:
ÖSSZEFOGÁS A TISZTA MAGYARORSZÁGÉRT.
Az akció időpontja: 2012. június 2. szombat.

 

Az akció fő koordinátorai a vízügyi igazgatóságok akiknek segítséget nyújtanak az Országos Polgárőr Szövetség helyi szervezetei.    

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a tavalyi évhez hasonlóan 2012-ben is megszervezzük Csorváson a TESZEDD Hulladékgyűjtési Akciót. Aki tud, jöjjön, és vegyen részt a hulladékgyűjtésben! Június 2-án szombaton 8 órakor találkozunk a Polgármesteri Hivatal előtt. Egy rövid munkavédelmi oktatással kezdünk. Terveink szerint a sportpálya, kiserdők, vasúti töltés melletti területek és esetleg a hulladékgyűjtő telep közelében lévő szántók területét próbáljuk megtisztítani a szeméttől (ha valakinek más ötlete is van, szívesen fogadjuk.). Mivel a település központjától távolabbi helyszínekre esetleg külterületre is megyünk, ezért kérek mindenkit, aki tud kerékpárral jöjjön, természetesen kényelmes öltözékben, ami az esetleges kullancs ellen is véd. Vizet és ha szükséges élelmet mindenki hozzon magával. Központilag csak zsákot és pamutkesztyűt biztosítanak számunkra. Célszerű lenne gumikesztyűt hozni.
Az akcióra egyénileg regisztrálni lehet a www.teszedd.hu honlapon, vagy jelentkezni lehet a Polgármesteri Hivatalban, az akciót koordináló  Városfejlesztési és Építéshatósági Irodában személyesen vagy a 66/258-001-es vagy a 66/778-257-es telefonszámon.
Csorvás, 2012. május 21.   

Fogjunk össze a tiszta Magyarországért!
                       
Polgármesteri Hivatal 

Vissza felülre