Kedves Honlaplátogató!

A Csorvás város honlapján tájékozódhatnak a városunkat érintő hírekről, és a Fórum rovat lehetőséget is ad arra, hogy véleményeket, hozzászólásokat tehessenek.


Eddig ezek a hozzászólások jellemzően közérdekűek voltak, és eddig jellemzően arra használták a felhasználók, amire való.
Az utóbbi időkben sajnos azonban kezd elharapózni egy olyan "cselekmény", ami nem a közérdeket szolgálja, sőt, a honlapot látógatók számára veszélyt jelent!
Ugyanis a Fórum hozzászólásában elhelyeznek olyan szöveget, amiben linkek vannak, és ha ezekre a linkek kattintanak, olyan oldalakra kerülnek, melyeken kártékony kódok vannak, melyek a látógató számítógépét támadhatja, és arról adatokat lophatnak, vagy egyéb kémprogramot, vírust telepíthetnek.
Ennek megakadályozása fontos közérdek.
Sajnos ilyen támadás érte már a honlapunkat, még ha ezt nem vették észre a látogatók, mert időben sikerült eltávolítani a hozzászólásokat!
Emiatt mától a Fórum rovatba írt hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, hanem azok csak jóváhagyás után kerülnek ki a rovatba.
A hozzászólások a továbbiakban sem lesznek "cenzúrázva", mindenki szabadon gyakorolhatja a vélemény nyilvánítási jogát (természetesen a jó közizlés határain belül)!
Ez az intézkedés csak arra szolgál, hogy a fentiekben ismertetett támadási lehetőséget megszüntessem, mert sajnos ismétlődően jelen van az ilyen irányú próbálkozás.

Vissza felülre