2009. november 26-án ünnepélyes keretek között Varga Zoltán önkormányzati miniszter úr részvételével átadták az István Király úti felújított iskolaépületet. Az átadásról készül szöveges beszámolót, melyet Kocsis Alexandra SzTE andragógia-média szakos hallgató készített az alábbi linkre kattintva olvashatják.

http://www.iskola.csamk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=51:amikor-az-almok-valora-valnak&catid=37:hirek&Itemid=59

 

„A Projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Projekt neve: „Csorvás, ÁMK István Király utcai épületének felújítása, bővítése, akadálymentesítése és az integrált nevelést elősegítő eszközökkel való felszerelése.”

Projekt rövid leírása: A projekt a csorvási ÁMK infrastrukturális fejlesztését, a diákok kompetencia növelését és az SNI és HHH gyerekek integrációját célzó eszközbeszerzést kívánja megvalósítani. Felújításra, akadálymentesítésre kerülnek a tantermek, új vizesblokkok épülnek, az intézmény aulával és tároló helyiségekkel bővül. Megteremtve ezzel az egészséges környezetet, a minőségi oktatás feltételeit és az ehhez való egyenlő hozzáférést.

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Csorvás Város Önkormányzata (cím: 5920 Csorvás, Rákószi u. 17; Tel: +36-66-258-001)

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: VÁTI Nonprofit Kft Szegedi Területi Iroda (cím: 6722 Szeged, Gogol u. 3; Tel: +36-62-549-371)

VATI  www.vati.hu 
UMFDAOP-4.2.1./2F-2f-2009-0010

NFU  www.nfu.hu     www.nfu.hu/rop_ih

Vissza felülre