Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csorváson a mai napon (2021.03.19-én) a háziorvosok által lejelentett adatok alapján 21 fő aktív koronavírus fertőzött személyről van tudomásunk, és ismereteink szerint további 10 fő várja a koronavírus fertőzöttségre vonatkozó pozitív vagy negatív teszt eredményét. A lejelentett adatok szerint a mai napig összesen 700 fő csorvási lakos kapta meg a koronavírus elleni védőoltást. 

Tájékoztatom Önöket továbbá arról is, Csorvás Város Önkormányzata segítséget nyújt a koronavírus elleni védőoltást igénylő, de a védőoltásra regisztrálni nem tudó lakosok regisztrációjában. A csorvási Művelődési Ház munkatársai a könyvtárban, jövő hét hétfőtől (március 22-től), minden hétköznap 8-12 óráig segítséget nyújtanak azon lakosoknak, akik szeretnék megkapni a koronavírus elleni védőoltást, de a szükséges digitális ismeretek vagy eszközök, vagy akár saját e-mail cím hiányában nem tudtak még regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu honlapon keresztül, illetve – lévén nem nyugdíjasok –nem kaptak még a regisztrációhoz papíralapú levelet.

A mai napon megjelent kormányzati tájékoztatók alapján, a 2021. március 22-ig elrendelet szigorításokat további egy héttel, 2021.március 28. napjáig változatlan tartalommal meghosszabbította a Kormány, ezért kérem Önöket, hogy a most hatályban lévő korlátozásokat a továbbiakban is szabályszerűen tartsák be.

Tisztelettel:

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre