Tisztelt Lakosság!

covidoltasTájékoztatom Önöket, hogy Csorvás Város Önkormányzata segítséget nyújt a koronavírus elleni védőoltást igénylő, de a védőoltásra regisztrálni nem tudó lakosok regisztrációjában.

A Csorvási Művelődési Ház munkatársai a könyvtárban, jövő hét hétfőtől (március 22-től), minden hétköznap 8-12 óráig segítséget nyújtanak azon lakosoknak, akik szeretnék megkapni a koronavírus elleni védőoltást, de a szükséges digitális ismeretek vagy eszközök, vagy akár saját e-mail cím hiányában nem tudtak még regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu honlapon keresztül, illetve – lévén nem nyugdíjasok –nem kaptak még a regisztrációhoz papíralapú levelet.

Kérjük, hogy a regisztrációra hozzák magukkal a TAJ számukat, valamint telefonszám megadása is szükséges, amelyre majd az értesítés érkezik az oltás időpontjáról és helyszínéről.

Időpont foglalása nem szükséges a regisztrációhoz, azonban kérem, hogy a hatályban lévő járványügyi óvintézkedések betartására (maszk szabályos használata, csoportosulás elkerülése, kézfertőtlenítés stb.) fokozottan ügyeljenek, mind az Önök, mind a közreműködő dolgozók egészségének megőrzése érdekében.

Tisztelettel:

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre