FRISS  INFORMÁCIÓ!

Tájékoztatom az érintett csorvási lakosokat, hogy a Kormány által kihirdetett vészhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (a továbbiakban: NAK) valamennyi falugazdász irodájában rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezetett be.

A NAK a napi működése során a lehető legminimálisabbra csökkenti a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is védelmet nyújtva a mintegy 400 ezer kamarai tag, valamint a munkavállalói egészségének megóvásához.

A NAK 2021. március 8-ától a mintegy 600 fős, országos falugazdász-hálózatánál rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be. A NAK kéri tagjait, hogy elsősorban elektronikus úton, e-mailben, illetve telefonon lépjenek kapcsolatba a falugazdászokkal. Amennyiben – kiemelten indokolt esetekben – elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, a kamara kéri, hogy csak e-mailben vagy telefonon előre egyeztetett időpontban keressék fel a falugazdászokat.

Ennek megfelelően, a Csorváson működő, 5920 Csorvás Rákóczi utca 26. szám alatti falugazdász irodában rend szerint hétfőn, 08:00 - 16:30 óra közötti időben van lehetőség az elkerülhetetlen személyes ügyintézésre. A nem kívánatos várakozás, és az ezzel járó csoportosulás miatt célszerű az előzetes telefonos időpont egyeztetés. Szabó Csaba falugazdász elérhetősége: (70/903-6878).

A NAK kiemelten szem előtt tartja azt, hogy – amennyiben csökken a vírusveszély – a gazdálkodóknak fontos, és a személyes ügyintézést gyakran igénylő egységes kérelem-beadási időszak kezdetekor a falugazdászok és az irodai munkatársak zökkenőmentesen és egészségesen tudják majd a támogatásigénylésben segíteni az érintett, 110 ezernél is több kamarai tagot.

A jelen tájékoztatást a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei Igazgatója, Dr. Bak Péter információi alapján tettem közhírré.

Csorvás, 2021. 03. 09.

Baráth Lajos , polgármester

Új intézkedés hatályba lépésével az 5920 Csorvás, Rákóczi utca 26. szám alatti falugazdász irodában előre láthatóan 2021. április 7. napjáig nem lesz lehetőség személyes ügyintézésre, az iroda nem lesz nyitva.

Az iroda vírushelyzettől függő újranyitásáról értesítést teszünk közzé.

A fenti tájékoztató egyéb információi változatlanul érvényesek. 

Csorvás, 2021. március 11.

 

Baráth Lajos polgármester                                                                          

Vissza felülre