Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csorváson a mai napon (2021.03.05-én) a háziorvosok által lejelentett adatok szerint 32 fő aktív koronavírus fertőzött személyről van tudomásunk, és ismereteink szerint további 8 fő várja a koronavírus fertőzöttségre vonatkozó pozitív vagy negatív teszt eredményét.

A háziorvosok tájékoztatása alapján a mai napig összesen 393 fő csorvási lakos kapta meg a koronavírus elleni védőoltást.

Tájékoztatom Önöket továbbá arról is, hogy a jövő hét során folytatódik a háziorvosi körzetekben a koronavírus elleni védőoltások beadása az alábbiak szerint:

Dr. Révész István körzetében március 8-án és 9-án, azaz hétfőn és kedden 20-20 helyi lakos fogja megkapni a koronavírus elleni védőoltást.

Dr. Duliskovich Ilona, valamint Dr. Szénási Levente körzeteiben március 9-én kedden, körzetenként 40-40 főt fognak védőoltás felvételére a rendelőbe hívni.

A háziorvosi körzetekben a megadott napokon a délelőtti rendelési idő alatt történik majd a védőoltások beadása, ezért kérem Önöket, hogy ezeken a napokon egyéb okok miatt csak előzetes telefonos egyeztetést követően keressék fel a háziorvosukat.

A Kormányinfón tegnap elhangzott, március 8. napjától hatályba lépő újabb korlátozások részleteiről a Korm. rendelet Magyar Közlönyben való megjelenését követően fogok tudni pontos tájékoztatást adni a lakosságnak.

Továbbra is kérem Önöket, hogy a higiéniás szabályokat, valamint a mindenkor hatályban lévő járványügyi óvintézkedéseket továbbra is szigorúan tartsák be a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Tisztelettel:

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre