Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csorváson a mai napon (2021.03.03-án) a három háziorvosi körzet közül csak két körzet jelentett adatokat, amelyek alapján 38 fő aktív koronavírus fertőzött személyről van tudomásunk, és ismereteink szerint további 16 fő várja a koronavírus fertőzöttségre vonatkozó pozitív vagy negatív teszt eredményét.

Tájékoztatom Önöket továbbá arról is, hogy a mai napig összesen 265 fő csorvási lakos kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, amelyből 140 főt két háziorvosi körzetben, 125 főt pedig oltóponton oltottak be.

Csorvás Város Önkormányzatának Óvodája és Bölcsődéje intézményben a bölcsődei ellátás tekintetében 2021. február 25. napjától 2021. március 03. napjáig rendkívüli szünetet rendeltem el egy dolgozó fertőzöttsége miatt. A bölcsődében dolgozók közül több személy várja még a koronavírus fertőzöttségre vonatkozó teszt eredményét, ezért a bölcsődére vonatkozó rendkívüli szünetet 2021. március 5-ig meghosszabbítom.

Továbbra is kérem a lakosságot, hogy szabályszerűen tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Tisztelettel:

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre