Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csorvás Város Önkormányzatának Óvodája és Bölcsődéje Intézmény bölcsődei feladatellátási helyén az egyik dolgozó sajnálatos módon koronavírussal fertőződött meg, ezért a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályával történt egyeztetést követően, mint az Intézmény fenntartójának nevében

2021. 02. 25.- 2021. 03. 03. napjáig terjedő időszakra  rendkívüli szünetet rendeltem el a bölcsődei ellátásra vonatkozóan.

A két bölcsődei csoportban összesen 8 gyermek került a karanténba a mai naptól kezdődően a kontaktkutatás következtében. A karantén, tehát a lakhelyelhagyási tilalom csak az érintett gyermekekre vonatkozik, a szülőkre és az esetleges testvérekre nem.

Lehetőség szerint a szülők felváltva oldják meg a karanténba került gyermekek felügyeletét, az idősebb korosztályba tartozó nagyszülőkkel lehetőség szerint ne találkozzanak az ő egészségük védelmének érdekében.

A tünetmentes, egészséges gyermekeket 2021. március 4-én, csütörtökön várják vissza az Intézménybe a dolgozók.

Kérem a Lakosságot, hogy a higiéniás szabályokat, valamint a mindenkor hatályban lévő járványügyi óvintézkedéseket továbbra is szigorúan tartsák be a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Tisztelettel:

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre