felkialtojel3Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt napokban sajnálatos módon megemelkedett Csorváson a koronavírussal fertőzött személyek száma, ezért indokolt, hogy - mind az ügyfelek, mind a köztisztviselők egészségének megóvása érdekében - lehetőség szerint csökkentsük a személyes megjelenéssel járó ügyintézést a Polgármesteri Hivatalban.

Kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalt – ellenkező rendelkezésig - kizárólag halaszthatatlan, és személyes jelenlétet igénylő ügyekben keressék fel, és ilyen esetben is csak előzetes telefonos bejelentkezést követően, az ügyintézővel egyeztetett időpontban. 

A csorvas.hu weboldalon megtalálhatók az Irodákhoz tartozó köztisztviselők elérhetőségei, és a 66/258-001-es központi számon is tájékozódhatnak arról, vagy akár közvetlenül is kapcsolatba tudnak lépni az illetékes köztisztviselővel, hogy konkrét ügyben milyen mellékszámon érhetnek el ügyintézőt. 

A fizetési kötelezettségek teljesítéséhez szükséges „sárga csekkeket” postai úton küldjük ki az érintetteknek (pl. az adófizetésre kötelezetteknek).

A Hivatalban a járványügyi előírásoknak maximális eleget téve, fokozott óvatosság mellett történik a munkavégzés, ezért az ügyfelektől is azt kérjük, hogy különösen figyeljenek a maszk szabályos viselésére (a szájat és az orrot is teljes mértékben eltakaró maszk használata kötelező), valamint arra, hogy a Hivatalba történő belépésük előtt végezzenek kézfertőtlenítést. (Az utóbbihoz szükséges eszköz a lépcsőnél rendelkezésükre áll.)

Végül, tisztelettel kérem a Lakosságot, hogy a veszélyhelyzet fennállása alatt általánosan, és mindenhol tartsák be az előírt óvintézkedéseket, mivel sajnos látjuk, hogy a koronavírus bárhol megjelenhet, és bárkit megfertőzhet.

Tisztelettel:

Baráth Lajos polgármester

Vissza felülre