Csorvás Város Önkormányzata nevében tájékoztatom, hogy a 2020. évben a 65. életévét betöltő, valamint a 65 év feletti életkorú, jövedelem alapján arra jogosult csorvási lakosok részére, egyszeri természetbeni támogatásként, fejenként 6.350,-Ft értékű élelmiszercsomagot kíván juttatni az Önkormányzat. Az élelmiszercsomagokat azon 65 éves és 65 év feletti életkorú nyugdíjas csorvási lakosok kaphatják meg, akik nyugdíja nem haladja meg a havi 228.000,-Ft-ot.

A jelen levelemhez tartozó Kérelem formanyomtatvány kitöltése, és a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított jövedelemigazolás, ún. „zöld nyugdíjas papír” elküldése (a nyugdíj összegének hivatalos igazolása miatt) a feltétele a természetbeni juttatás megítélésének.

Az Önkormányzat közfoglalkoztatásban álló dolgozói vitték ki Önnek ezt a levelet, és 2020. december 2. napján, szerdán fognak újra kimenni Önhöz, hogy összegyűjtsék a kitöltött, aláírt kérelmet és visszajuttassák azt a Csorvási Polgármesteri Hivatal ügyintézőihez.

Kérem, hogy a „Kérelem” nyomtatványt értelemszerűen töltsék ki.

Fontos, hogy a TAJ szám is helyesen kerüljön feltüntetésre, valamint a kérelmező személy aláírása is legyen rajta a lap alján megjelölt helyen.

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított jövedelemigazolást, az ún. „zöld nyugdíjas papírt” kérem, hogy a Kérelemmel együtt helyezze bele egy borítékba, majd zárja le, (akár az a boríték is használható, amelyben kézhez kapta ezen levelet, amennyiben vissza tudja ragasztani) és adja át a kérelmek összeggyűjtését végző személynek, aki december 2-án, szerdán fogja felkeresni Önt.

A jogosultaknak járó élelmiszercsomagot, a döntésről szóló határozatot, valamint a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság Ön által beküldött jövedelemigazolását december hónapban fogják Önnek házhoz vinni munkatársaink, így Önnek nem kell a Polgármesteri Hivatalba fáradnia az ügyintézés végett.  

A Kérelem formanyomtatvány IDE KATTINTVA letölthető.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére az 66/258-001 számú telefonszámon (3617-es mellék vagy 3618-as mellék). 

Jó egészséget kívánva,

Tisztelettel:

Baráth Lajos polgármester

Vissza felülre