Tisztelt Lakosság!  gyerekek rajz
 

Tájékoztatom Önöket, hogy az óvodák és bölcsődék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V. 20.) Korm. rendelet Magyarország területére kiterjedő hatállyal enyhítő rendelkezéseket fogalmazott meg az óvodák és bölcsődék vonatkozásában.
Ezen rendelkezés értelmében Csorvás Város Önkormányzatának Óvodája és Bölcsődéje intézményben mind az óvodai nevelés, mind a bölcsődei gondozás a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működik május 25., hétfőtől. Tehát az eddigi ügyeleti rendszerben megszervezett felügyeletet felváltja a rendes munkarend mindkét intézményegységben, mindkét telephelyen.

Az ország vezetésével egyetértésben a városvezetés célja is az, hogy segítse a szülők újbóli munkába állását, hogy a családok a veszélyhelyzet előtti megszokott módon tudják szervezni az életüket. A gyermekek a megszokott óvodájukban, társaikkal, óvodapedagógusaikkal, kisgyermeknevelőikkel aktív foglalkozások keretében, élménydúsan tölthetik a napjaikat.
Tisztelettel kérem a szülőket/törvényes képviselőket, hogy abban az esetben, ha betegség vagy egyéb ok miatt május 25. napjától (jövő hét hétfőtől) gyermekük nem vesz részt az óvodai nevelésben, bölcsődei gondozásban, úgy orvosi vagy szülői igazolással támasszák alá a hiányzás okát.
Az intézmény mindkét telephelyén megtörtént a felkészülés a gyermekek fogadására: az épületeket és a kerti játékokat fertőtlenítették, valamennyi csoportszoba és a közös helyiségek nagytakarításon estek át.
Bízom benne, hogy jövő héttől újra boldogan játszó gyermekekkel telik meg az intézményünk!
 

 

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre