Tisztelt Ügyfelek! e mail

Tájékoztatom Önöket, hogy a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet alapján létrehoztuk a bejelentes@csorvas.hu elektronikus levelezési címet a Korm. rendelet szerinti jegyzői hatáskörbe tartozó államigazgatási ügyekben történő bejelentések fogadására.

A Korm. rendelet hatálya alá tartozó ellenőrzött bejelentést 2020. május 18. napjától kezdődően van lehetőség megtenni elektronikus úton.

 

A fenti email címre érkező bejelentésről az ügyfél részére automatikus elektronikus visszaigazolást küld a rendszer [191/2020. (V. 8.) Korm. rend. 3. § (1) bekezdés]. A Korm. rendelet hatálya alá tartozó engedélyköteles tevékenység – a tevékenység végzésére vonatkozó jogszabályi feltételek fennállása esetén – az engedélyezési eljárás lefolytatása nélkül folytatható.

Az eljárás részletes szabályait a Korm. rendelet tartalmazza, amely itt érhető el: https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/fbea756f86645e569073a089e20fa302bc6f6191/megtekintes

Kérem a Tisztelt ügyfeleket, hogy a kapcsolattartás érdekében bejelentésükön telefonos elérhetőségüket minden esetben közöljék.

       Dr. Kerekesné Dr. Mracskó Gyöngyi

                              jegyző

Vissza felülre