A [168/2020.(IV.30)] Kormányrendelet értelmében Magyarországon - Budapest főváros és Pest megye kivételével – 2020. május 4-től megszűnt a figyelemkijárási korlátozás, valamint a veszélyhelyzet miatt korábban elrendelt korlátozások közül számos enyhítő rendelkezés is életbe lépett.

Összhangban a Kormány által hozott döntésekkel, 2020. május 04-től piac téri játszótér és a Bocskai utcai kültéri SPORTPARK újra látogatható Csorváson, azzal a korlátozással, hogy mindenki köteles más emberekkel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a  másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani.

Kérjük, hogy a játszótér és a sportpark használatlát követően lehetőség szerint minél hamarabb mossanak kezet vagy használjanak kézfertőtlenítőt, mivel a járvány terjedésének ez az egyik leghatékonyabb eszköze.

Tisztelettel kérjük az időseket, különösen a 70 év feletti lakosokat, hogy CSAK A LEGSZÜKSÉGESEBB időt töltsÉk közösségben, amennyiben megoldható, kérjenek meg valakit a bevásárlásra, gyógyszerkiváltásra. Az idős korosztály a legveszélyeztetettebb!

A járvány elleni védekezés enyhébb szakaszba lépett, de járvány terjedésének a megelőzése rajtunk múlik ezért kérem,  hogy továbbra is tartsák be az óvintézkedéseket!

Köszönjük megértésüket!

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre