Tisztelt Lakosság! kabbusz

A Békés Megyei Kormányhivatal bővítve az ügyfélszolgáltatás lehetőségét, a kormányablakkal nem rendelkező településen is biztosítja a helybeni ügyintézést a Békéscsabai Járási Hivatal Mobil Ügyfélszolgálata keretében.

Tájékoztatjuk leendő Ügyfeleinket, hogy április 11-én (csütörtökön) 9 – 14 óra közötti időben Csorváson,  a Petőfi utca 12. számú Művelődési Ház előtt a Kormányablak Busz a lakosság szolgálatára áll.

Az akadálymentesített Mobil Ügyfélszolgálaton lehetőség van valamennyi, a Kormányablakokban intézhető ügytípus intézésére, így többek között személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, útlevél, vezetői engedély, ügyfélkapu vagy akár gépjármű ügyintézésre is.

A Mobil Ügyfélszolgálaton biztosított a bankkártyás fizetés, de a bankkártyával nem rendelkezőügyfelek az esetleges eljárási költséget akár postai csekken is megfizethetik a helyi postán.

Amennyiben a gépjármű ügyintézés keretében rendszámtábla kiadásával járó ügyintézési szándékuk van - a szükséges rendszámtábla típus rendelkezésre állásának teljes körű biztosítása érdekében - előzetesen szíveskedjenek jelezni 2019. április 9-én (kedden) 15.00 óráig a 66/528-324-es telefonszámon.

Kérjük szíveskedjenek ellenőrizni okmányaik érvényességét, hogy a fenti ügyfélszolgálati időben helyben elintézhessék ügyeiket!

Vissza felülre