Tisztelt Csorvási Lakosok!  figyelem

A napokban több jelzést is kaptunk a lakosságtól, hogy díjbeszedők járnak Csorváson, hulladékszállítási díj beszedése céljából. Sokakban kétség merült fel, hogy valóban díjbeszedőkkel állnak-e szemben, vagy esetleg csalók próbálnak meg ilyen módon pénzhez jutni.

A kétséget erősítette, hogy eddig ezt a közszolgáltatási díjat postai úton érkezett számla alapján csekken kellett befizetni.
A Polgármesteri Hivatal érdeklődésére a DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt., azaz a hulladékgazdálkodási közszolgáltató azt a tájékoztatást nyújtotta, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) által megbízott díjbeszedők jogszerűen keresik fel azokat a lakosokat, akiknek a hulladékszállítási számlái tekintetében hátralék áll fenn.
A díjbeszedők NHKV felirattal ellátott számlát adnak, hasonlót, mint ami eddig postai úton érkezett a szemétszállítási díjról.
Kérjük a Lakosságot, hogy csak a magukat és az eljárásukat igazolni tudó díjbeszedőnek fizessenek (a NHKV Zrt. megbízással látta el a feladatot végző munkatársait), és a jövőben is éljenek a szükséges fenntartással olyan személyekkel szemben, akik kéretlenül és ismeretlenül keresik fel Önöket kihagyhatatlannak tűnő vételi vagy eladási ajánlatukkal, befektetés nélküli, vagy a befektetéssel nem arányos óriási pénzszerzési lehetőséggel.

Csorvási Polgármesteri Hivatal

Vissza felülre