Tisztelt Lakosság, Tisztelt ebtartók!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdésének rendelkezése alapján Csorvás Város Önkormányzata az ebrendészeti feladatainak körében ebösszeírást végez. E tekintetben 2018. augusztus hónapban személyes megkeresés történt, melynek során ebösszeíró adatlapon felvették az ebre, valamint a tartására vonatkozó jellemző adatokat.

Tisztelettel kérjük azon ebtartókat, akiknek az augusztusi ebösszeírás során nem volt módjuk a bejelentést megtenni, hogy az általuk tartott ebet (ebeket) mihamarabb jelentsék be. Az összeíráshoz szükséges Ebösszeíró Adatlap megtalálható a www.csorvas.hu honlapon IDE KATTINTVA, illetve nyomtatott formában kérhető a Polgármesteri Hivatal 5. számú irodájában. Az adatlap kitöltéséhez szükség van az eb(ek) oltási könyvére! Több kutya tartása esetén mindegyikről külön-külön adatlap kitöltése szükséges.

A kitöltött adatlap beküldhető:
elektronikusan a pmh@csorvas.hu címre,
postai úton a Csorvási Polgármesteri Hivatal címére
(5920 Csorvás, Rákóczi utca 17.),
illetve személyesen is behozható a Polgármesteri Hivatal 5. számú irodájába.

Az augusztusi összeírás során a tanyai lakosokat nem keresték fel, ezért külön kérjük a külterületi lakosokat, hogy jelentsék be az általuk tartott kutyákat.
Felhívjuk a Tisztelt Lakosok figyelmét, hogy az eb tulajdonosa, tartója köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírság kiszabását vonhatja maga után, melynek legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII.31) Korm. rendeletben foglaltak alapján 30.000 Ft.

 

Csorvási Polgármesteri Hivatal

Vissza felülre