word joTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

A határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben. Csak az kaphat azonban támogatást, aki még nem részesült a téli rezsicsökkentésben, és erről büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozatot is tesz. Az igény jogosultságával kapcsolatban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság adminisztratív vizsgálatot folytat le, ellenőrzi azt.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő adatlap elérhető a www.csorvas.hu honlapon, a Csorvási Polgármesteri Hivatal Szociális Irodájában (Csorvás, Rákóczi u. 17. 6. sz. iroda), illetve a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál (Csorvás, Kossuth u. 12.). Az adatlap letöltéséhez kattintson ide!

Az igénybejelentő lapokat személyesen, vagy postai úton a Csorvási Polgármesteri Hivatal címére (Csorvás, Rákóczi u. 17.) szíveskedjenek eljuttatni.

Az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.

A Polgármesteri Hivatal a rendelkezésére álló adatok alapján ellenőrzi, hogy az adott háztartásra vonatkozóan már nyújtottak-e be a 1364/2018. (VII.27) Korm. határozatra hivatkozással igénybejelentést.

Vissza felülre