Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Társaságunk 

DAREH

2018. szeptember 1. és október 31. közötti időszakban házhoz menő lomtalanítást végez.  


A lomtalanítási igényeiket az ugyfelszolgalat@tappe.hu email címre nyújthatják be, illetve személyesen is lehet jelezni a kihelyezett ügyfélszolgálatokon az igénybejelentő lap (a Polgármesteri Hivatal 5. számú irodájában lehet kérni) kitöltésével.
A lomtalanítási igényeket rögzítjük, majd az ügyfelek által megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot a lehetséges szállítási időpontokkal kapcsolatban. A lom hulladék elszállítására a kommunális hulladékgyűjtési napon kerülhet sor.

A lomtalanítást kizárólag a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybe vevő, díjhátralékkal nem rendelkező Ügyfeleink vehetik igénybe!


Nem szállítjuk el: az építési törmeléket, elektromos háztartási eszközöket, gumiabroncsot, veszélyes hulladékokat (akkumulátort, festéket, fáradt olajat, hígítót, növényvédőszert stb.) és a zöldhulladékot sem.

A lomtalanítási hulladékot közterületen, a lakóingatlanok elé úgy kell elhelyezni, hogy az a hulladékgyűjtő célgéppel megközelíthető legyen. A kihelyezett hulladék nem akadályozhatja a gyalogos- és gépjárműforgalmat. Az apróbb, kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kell kihelyezni.

Az előzetes bejelentés nélküli hulladék kihelyezés illegális lerakásnak minősül!

Vissza felülre