Tisztelt Szülő!

A 328/2011. (XII. 29.) Kormány rendelet 13/B. § (1) bekezdése értelmében tájékoztatom, hogy azoknak a hátrányos helyzetű gyermekeknek, továbbá azoknak a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek, akiknek e jogosultsága 2016. február 1-jén fennáll, a szülő, a törvényes képviselő erre irányuló kérelmére Csorvás Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a déli meleg főétkezés helyben történő elfogyasztását ingyenesen biztosítja (a napközi konyhán, Csorvás, István király u. 34.) az alábbiak szerint:


Amennyiben az Ön hátrányos helyzetű gyermeke(i), illetve rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermeke(i)
- bölcsődei ellátásban vagy óvodai nevelésben részesülnek, az ingyenes szünidei gyermekétkeztetést a 2015/2016-os nevelési év tavaszi szünetében a bölcsőde és az óvoda zárva tartásának időtartama alatt valamennyi munkanapon igénybe veheti(k);
- iskolai nevelésben részesülnek – ide értve a középfokú oktatási intézményben nappali tagozaton tanulmányait folytató kiskorú kedvezményezettet is – az ingyenes szünidei gyermekétkeztetést a 2015/2016. tanév tavaszi szünetének időtartamára eső valamennyi munkanapon igénybe vehetik.

A 2015/2016.-os nevelési év tavaszi szünetének időtartama alatt

-    Csorvás Város Önkormányzatának Óvodája és Bölcsődéje az alábbi napon zárva tart:
2016. március 29. (kedd)  - bölcsődés, óvodás gyermeke számára ezen a napon kérheti az ebédet;
-    a Csorvási Gulyás Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Iskola az alábbi napokon zárva tart:
2016. március 24. (csütörtök), 2016. március 25. (péntek), 2016. március 29. (kedd),
2016. március 30. (szerda) - iskolás gyermeke számára ezeken a munkanapokon kérheti az ebédet.

Tájékoztatom, hogy az intézmények fenti zárva tartási napjain kérheti az arra jogosult gyermeke(i) számára az ingyenes gyermekétkeztetés keretében a déli meleg főétkezés biztosítását a Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodájában beszerezhető nyilatkozat gyermekei számának megfelelő példányban történő kitöltésével.
A déli meleg ebéd helyben történő elfogyasztását – erre jogosult gyermeke(i) számára – a napközi konyhában, Csorvás, István király u. 34. szám alatt biztosítjuk az intézmények zárva tartásának ideje alatt, a fent felsorolt munkanapokon 12-13 óra között. Ha a gyermek betegsége vagy egyéb ok miatt nem lehetséges az étel helyben történő elfogyasztása, a szülő vagy az általa megbízott személy a napközi konyháról elviheti az ebédet a jogosult gyermeknek ételhordóban.

További tájékoztatásért kérem, forduljon a Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodájához (6. számú iroda, tel: 66/778-254).

Kérem a tájékoztatás szíves tudomásul vételét és elfogadását.

Dr. Kerekesné Dr. Mracskó Gyöngyi
           Jegyző

Vissza felülre