Tisztelt Csorvásiak!

 

Békés megye 1. sz. választókerület országgyűlési képviselőjeként kitüntető díjat alapítottam a választókerület településein és a szülőfalumban működő civil szervezetek, közösségek tevékenységének elismerésére.

A Közösség díjat kaphatják: Csorváson működő közösség (jogi személyiséggel rendelkező civil szervezetek, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező közösségek), amely 2022-ben a legtöbbet tette a kultúra, a közművelődés, a hagyományőrzés, a sport, a képzés, az ismeretterjesztés, a településfejlesztés, a közösségfejlesztés, a szociális tevékenység, a környezet- és természetvédelem, a polgáriőri mozgalom, vagy egyéb civil tevékenység területén.

Csorváson évente egy darab díj adományozható.

Egy személy csak egy szavazatot adhat le, kizárólag az állandó lakcíme vagy tartózkodási hely  szerinti településen működő közösségre. Kérem adja meg a nevét, állandó lakcím vagy tartózkodási hely szerinti települését (utca, házszám nélkül) és az életkorát.

A szavazólapot a Polgármesteri Hivatalban erre a célra elhelyezett urnában lehetséges leadni.

Továbbá van lehetőség szavazni a https://herczegtamas.hu/kozossegert-dij elektronikus címen is.

A szavazás időtartama: 2023. március 31-ig.

A díjak átadására 2023 tavaszán kerül sor.

További információl és részletek az elismeréssel kapcsolatban ezen a címen érhetőek el:  https://herczegtamas.hu/kozossegert-dij

Az adományozott díj: 50 ezer Ft pénzjutalom, valamint oklevél és plakett, mely tartalmazza a „KÖZÖSSÉG DÍJ” megnevezést, továbbá a díjazott közösség nevét, a település nevét, ahol a közösség működik és a díj adományozásának évszámát.

Herczeg Tamás másolata

Herczeg Tamás

Vissza felülre