Tisztelt Lakosság!

utepites

Tájékoztatom Önöket, hogy a Fischer Trade 2011 Kft. várhatóan 2022. május 23-25. napján elkezdi a Szántó Kovács János utca útburkolat felújítását. A munkafolyamat várhatóan 3 napig fog tartani, amelyről az érintett utcák lakosait már névre szólóan tájékoztattam.

 

Az útlezárással érintett utcákon (Szántó Kovács János, Bem József, Áchim L. András, Búzavirág és Jókai Mór utca) a 2022. május 24.-i zöldhulladék szállításáról 2022. május 23. napján nyújtok tájékoztatást az érintett lakosok részére.

Várhatóan 2022. május 26-27. napján a kivitelező elkezdi a Batthyány utca útburkolat felújítását a Gremsperger utca és a József Attila utca közötti szakaszán, továbbá a Kossuth utca útburkolat felújítását a batthyány utca és a Vörösmarty utca közötti szakaszán. A munkafolyamatok 1-1 napig fognak tartani.

A Batthyány és Kossuth utca esetében a szelektív és kommunális hulladék elszállítása a szokásos időpontban fog megtörténni. A lezárások ideje alatt az érintett lakosoknak a hulladékszállítóval történt egyeztetés alapján a kukájukat valamely szomszédos utca sarkára kell húzni.

Baráth Lajos

polgármester

Vissza felülre