A Csorvási Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. február 25-én (pénteken), 16.00 órai kezdettel közmeghallgatást tart

A közmeghallgatás helye: a Polgármesteri Hivatal házasságkötő terme (5920 Csorvás, Rákóczi u. 17.)

Tájékoztatom a meghívottakat, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet értelmében az ülés kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.

A közmeghallgatás keretében Hugyik Erzsébet, a Csorvási Szlovák Önkormányzat Képviselő-testületének elnöke tájékoztatást tart a Képviselő-testület 2021. évi munkájáról, valamint a Csorvási Szlovák Közösségi Ház és Emlékház folyamatban lévő felújításáról.

Meghívott vendégünk: Kiszely András Békéscsabai MJ Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke, aki tájékoztatást nyújt a parlamenti nemzetiségi szószóló-választás feladatairól, és néhány előzetes információt nyújt az ősszel tartandó népszámlálás fontosságáról.

A közmeghallgatáson részt vevők a Csorvási Szlovák Önkormányzatot és a helyi szlovákságot érintő bármely témakörben közérdekű kérdést tehetnek fel, és javaslattal is élhetnek. A kérdések és javaslatok írásban is benyújthatók legkésőbb 2022. február 24-én 14 óráig Hugyik Erzsébet elnöknek címezve a Polgármesteri Hivatalhoz (5920 Csorvás, Rákóczi u. 17.), vagy elektronikusan megküldve a pmh@csorvas.hu e-mail címre.

Csorvás, 2022. február 18.

Hugyik Erzsébet
elnök

Vissza felülre