Tájékoztatás

Örömmel tájékoztatom városunk polgárait, hogy az energiaellátás biztonsága, környezetünk védelme, és az energiára fordított költségek csökkentése érdekében kifejtett tudatos és hatékony tevékenysége révén Csorvás Város Önkormányzata elnyerte azEnergiahatékony Önkormányzat díjat.

Megtisztelő számunkra, hogy a Köztársasági Elnök által fővédnökölt, az Országgyűlés Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsa által védnökölt, és a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által működtetett Virtuális Erőmű Programban ezzel a díjjal ismerték el a közfeladatot ellátó intézményeinkben végzett, az energiatakarékos működtetést szolgáló fejlesztéseinket. 

A kitüntető elismerés átadására 2021. október 27-én kivételesen ünnepélyes környezetben, az Országházban került sor.  Békés megyéből a Békés Megyei Önkormányzat, továbbá a javaslatára Békés város, Békéssámson község, Csorvás város, és Doboz nagyközség önkormányzatának képviselői vehették át a tanúsítványt a program védnökétől Dr. Szili Katalintól, és a programot működtető Kft. ügyvezetőjétől, Dr. Molnár Ferenctől.

20211027 153937 k

Vissza felülre