VÁLTOZÁS!!! Információk a március 16-i bejegyzésben!
Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Kormány A köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III.05.) EMMI határozat vonatkozó rendelkezését a 18/2021. (III.06.) EMMI határozattal módosította. Ennek értelmében minden óvoda köteles a gyermekfelügyeletet megszervezni a legszükségesebb - munkavégzés, vagy a védekezésben való részvétel- esetekben. Tekintettel arra, hogy a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány további terjedésének megakadályozása kérem, hogy a kockázatok mérlegelése után, csak a teljesen tünetmentes gyermekeket hozzák be intézményünkbe! A gyermekeket csak korlátozott létszámban tudjuk fogadni. Lehetőleg azon gyermekek jöjjenek, akik pénteken már jelezték az ügyeleti igényüket! Azokat tudjuk fogadni akinél mind a 2 szülő dolgozik és nem tudja megoldani a gyermeke elhelyezését, vagy egyedülállò  szülő a dolgozó.


A gyermekfelügyeletben lévő gyermekek étkezése a szokásos módon lesz megszervezve. A gyermekfelügyeletet igénybe nem vevő gyermekek számára lehetőség van az ételt elvinni tárolódobozokban a főzőkonyháról.

A változtatások miatt kérném, hogy a csoportokban a mai nap folyamán 12 óráig jelezzék irányunkba az ügyeleti, vagy étkezési igényüket!

Köszönettel: Vicziánné Vincze Mónika  intézményvezető
Vissza felülre